Noa Ježek

Bam! Bam! Bam! Akcija!

event 13.12.2021.

Nije baš da sam u boksačkim vodama, ali uz pripremu koju sam napravio, mislim da smo napravili jako dobar posao!

Imao sam privilegiju fotografirati mladog boksača Nou Ježeka. Iza njega su za sada odlični rezultati i po svemu sudeći čeka ga još i bolja budućnost. Do suradnje je zapravo došlo slučajno, kako sam fotografirao Grand Prix Zagreb, tako je Noa tamo i vidio fotke i odlučio me i angažirati. Svakako ga zapratite na Instagramu (ako još uvijek niste!), a cijeli smo session obavili u Titan Gymu u kojem Noa inače i trenira.

Samo sam fotografiranje obavio uz Sonyja A9 čija mi je brzina fokusiranja bila od velike pomoći, a još sam od objektiva kombinirao Sony 24-70 mm f/2.8 i Sigma 135mm f/1.8. Ključno je naravno bilo korištenje rasvjete, a tu sam na raspolaganju imao Godox AD400Pro u velikom softboxu uz dodatak grida kako bi svjetlo usmjerio samo na određene dijelove, a još sam koristio i tri dodatna izvora svjetla kroz bljeskalice. Njih sam obično koristio iza modela, a išao sam na opciju da na licu bude dinamično svjetlo, od lijepo osvijetljenih prijelaza do jačih sjena. Ipak je boks, neka bude kontrastno i opako. 🙂 Nakupilo se stvarno jako puno fotki, a neke od njih pogledajte u nastavku.

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Nemojte se ustručavati, slobodno se javite za suradnju. Sve nas veseli kada dobijemo neki mail. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.