Božićno fotografiranje

Božić je vrijeme darivanja. Svi se jako veselimo kraju godine, a zato i nema bolje prilike od stvaranja prekrasnih uspomena koje će ostati za cijeli život. Za vas smo pripremili dva bogato ispunjena seta, a cijena fotkanja iznosi 800 kuna.

Detalji niže

U nastavku možete pronaći većinu informacija. Procedura je jednostavna: dođete, uživate, fotkate se i dobijete super fotkice koje će biti odličan poklon za Božić najmilijima, ali i odlična uspomena za cijeli život. Prijave idu isključivo kroz rezervaciju termina na kalendaru ispod. Sve se radi u suradnji s Odgoj s glazbom – Lana Marasović Novi Zagreb.

Studijsko božićno fotkanje

Zanima vas kako izgleda fotkanje? Pogledajte galeriju ispod. Složena su dva seta, jedan svjetliji s jaku puno rekvizita i drugi tamniji i dinamičniji. S tim da je važno naglasiti da je drugi set predviđen za pojedinačne fotke djece, a mogu se tamo obaviti i fotke s jednim od roditelja.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Nemojte se ustručavati, slobodno se javite za suradnju. Sve nas veseli kada dobijemo neki mail. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.