ISTINSKI UŽITAK

Zabavno fotkanje za Costa Coffee

event 02.08.2022.

Costa Coffee najbrže je rastući lanac kafića na svijetu i voljena marka svih kojima je kava užitak. Zato mi je bila čast što sam dobio ovaj angažman.

Zagreb je po mnogočemu metropola, ali otkako je prije nešto manje od dvije godine na njegovo tržište stigao Costa Coffee, postao je i metropola za sve kavopije.

Zato mi nije bio nimalo lak zadatak takav kvalitetni svjetski brend predstaviti kroz fotografiju. Ali, ako nešto volim, to su fotografski izazovi!

Klijent je bio iznimno zadovoljan viđenim, a kad je tako, najsretniji sam fotograf na svijetu. Time se Costa Coffee pridružio listi brendova koji su me angažirali i izrazili zadovoljstvo konačnim rezultatim.

Za ambijent koji sjajno predočava uživanje u ispijanju kave pomogao je Oranž bistro & wine bar u kojem se odvio unutarnji segment sessiona. Cilj je bio predstaviti brend Costa Coffee na kvalitetan i profesionalan način.

Costa Coffee najbrže je rastući lanac kafića na svijetu i voljena marka svih kojima je kava užitak.

To sam odlučio postići kroz raznolikost fotografija, ali da se jasno vide prirodnost, uživanje i da se pri pogledu na ispijanje kave dobije želja posegnuti baš za šalicom ovog brenda.

Osim fotografiranja brenda u zatvorenom prostoru, odradili smo session i na otvorenom. Dio zagrebačkog Gornjeg grada kod uspinjače savršeni je poslužio za to zbog osvjetljenja, okoline i atmosfere.

Iskoristio sam ambijent kako bih prikazao što više iz asortimana Costa Coffee, a konačni rezultat pogledajte u galeriji.

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Nemojte se ustručavati, slobodno se javite za suradnju. Sve nas veseli kada dobijemo neki mail. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.