ATMOSFERA ZA PAMĆENJE

Na zabavu OTP Leasinga stigao je i Djed Mraz!

event 29.12.2022.

Ekipa si je dala oduška i uživala u Studio Bandu, poklonima, sjajnoj hrani restorana Maksimir… A ja sam bio tu kako bih im zabilježio najbolje moguće uspomene!

Blagdansko razdoblje u prosincu idealna je prilika firmama za organizaciju zabava na kojima se zaposleni mogu kvalitetno opustiti za kraj uspješne godine. A tu sam i ja kako bih to ovjekovječio na najbolji mogući način, naravno!

To nije bilo teško jer ekipa iz OTP Leasinga napravila je pravi spektakl na božićnom partyju, zbog kojeg se u ritmovima tresao restoran Maksimir. Puno je za takvu atmosferu pomogao i sjajni Studio Band, kojeg sam imao prilike vidjeti više puta uživo i uvijek me iznova oduševljava.

Kao što su se oduševili svi okupljeni kad se jedan od zaposlenih pojavio odjeven kao Djed Mraz i dijelio darove. Izazvalo je to erupciju oduševljenja, na čijem valu se party nastavio do dugo u noć.

Ono što je meni osobno zadalo glavobolje su bile fotografije. U moru toliko pozitivnih, iskrenih i prirodnih nije bilo lako izdvojiti one za galeriju, koju možete pogledati na dnu teksta.

Ali, volim te slatke brige i stvarno uživam fotkati privatne zabave. Vjerojatno jer su me godine iskustva na vjenčanjima naučili kako prepoznati najbolje trenutke. Procijenite sami!

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Nemojte se ustručavati, slobodno se javite za suradnju. Sve nas veseli kada dobijemo neki mail. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.