Webpower Adria

Drugačije poslovno fotografiranje

event 18.01.2022.

Poslovne fotografije mogu biti ozbiljne. Mogu biti i opuštene u uredu. A mogu biti i na krovu!

Volim poslovna fotografiranja. Svi se uvijek maksimalno potrude kako bi dobili lijepe fotografije. Tako sam imao priliku fotografirati zaposlenike tvrtke Webpower Adria. Prvotna je ideja bila da obavimo klasično fotografiranje pored njihove pozadine, fotografije su im upravo trebale takve za razne poslovne namjene. međutim, osim toga sam ekipi predložio da odemo i do krova poslovnog prostora u kojem se nalaze. Na moje oduševljenje su to i prihvatili i uz puno smijeha i opuštene atmosfere smo na krovu dobili odlične materijale. Svakako drugačije od standardnih poslovnih fotografiranja.

Nakon toga sam također predložio da složimo još jedan svjetlosni setup, a kada su i to prihvatili. nije preostalo drugo nego da postavim rasvjetu, a ideja mi je bila da maksimalno pozadina bude zamućena i da se praktički naziv tvrtke i ne vidi. Bilo je ovo božićno doba, pa smo iskoristili tu priliku i za pokoju prigodnu božićnu fotografiju. Ukratko, poslovno fotografiranje za Webpower Adria bilo je baš jako zabavno, a u nastavku možete vidjeti neke od snimljenih fotografija.

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Nemojte se ustručavati, slobodno se javite za suradnju. Sve nas veseli kada dobijemo neki mail. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.