Živjela ljubav!

Dvoje zaljubljenih. Session u Maksimiru. Savršeno.

event 21.08.2022.

Vrijeme brzo proleti, ali kroz ovakve zabavne sessione stvorimo vječne uspomene.

Suzana i Toni su izdominirali. Nema tu i puno neke nauke, dvoje mladih i zaljubljenih, što još treba za dobre fotke? Baš ništa. Bilo je zakon, a pokazalo se da su i poklon bonovi koje sam relativno nedavno aktivirao super izbor.

Prekrasan i sunčan dan, Maksimir… Sve se sjajno poklopilo za idealno fotkanje zaljubljenog para. Bili su opušteni, zabavni i odlični, što posao učini užitkom! Zato su na kraju i bili toliko presretni rezultatom pa se slobodno može reći da im je ovaj poklon bio savršen.

Suzana i Toni - obiteljski session, Maksimir

U ponudi imam poklon bon za privatni session raznih vrsta, za parove, obitelj i sretan sam što ga ljudi prepoznaju kao nešto što se isplati darovati onima do kojima im je stalo. Jer, osim ugodnog druženja i prilike na jedan dan pozirati poput zvijezda, uspomena je to za cijeli život.

Onima kojima su dosadila vina i kupovine u zadnji čas, jedan ovakav drugačiji poklon ispadne kao pun pogodak, posebno ako se skupi nekoliko prijatelja i daruje to.

Vrijeme nam je proletjelo u dobrom raspoloženju. Fotografirao sam ih na raznim lokacijama u Maksimiru, a ambijent tamo uz odlično svjetlo može ispasti jednako odličan.

Baš je bilo zakon, Suzana i Toni su me oduševili poziranjem i pozitivnom energijom! Nanovo su me podsjetili zašto obožavam ovaj posao. I drago mi je da sam krenuo s ovim malim projektom i uz ovako zadovoljne klijente siguran sam da će poklon bon za ovakav session biti još veći hit.

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Nemojte se ustručavati, slobodno se javite za suradnju. Sve nas veseli kada dobijemo neki mail. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.