Spremni za najam

Fotografiranje interijera u Zagrebu

event 08.03.2024.

Ova dva prekrasna interijera nalaze se u Zagrebu, a njihova prostranost i uređenje znatno su olakšali fotografiranje.

U Zagrebu sam nedavno obavio dva fotografiranja interijera. Fotografiranje interijera važan je segment za sve one koji se bave najmom, jer prvi korak prema određenom objektu su često fotografije koje budu objavljene.

Kada najam uđe u neku ustaljenu dugoročnu fazu, kada bude puno dolazaka i gostiju, onda je već lagano, ali prvi korak za dobrim dojmom su upravo i takve fotografije. Ovdje sam fotografiranje obavio za Inova interiors. Veliko hvala na povjerenju jer sam fotografirao već nekoliko projekata koje je kreativna Ivona radila.

Klijenti uvijek mogu odabrati i više opcija, hoće li ići samo ambijentalna varijanta interijera, bez korištenja dodatnog umjetnog svjetla. Ili ide varijanta u kojoj će cijelo vrijeme biti korišteno dodatno svjetlo. Najpopularnijom opcijom često bude ona u kojoj se kombiniraju oba stila.

Uz prekrasno uređenje interijera nije ni bilo previše komplicirano dobiti dobre kadrove. Fokus ovih fotografija je na dnevnom boravku i malo na sobama. Fotografiranje interijera uvijek je i komplicirano, puno je elemenata na koje treba paziti.

Fotograf interijera zato se uvijek treba znati snaći u svakoj situaciji.

U nastavku možete pogledati neke od fotografija.

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Nemojte se ustručavati, slobodno se javite za suradnju. Sve nas veseli kada dobijemo neki mail. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.