Gradski session

Moj Zagreb tak imam te rad, za fotkanje

event 08.06.2023.

Ovaj klijent već me jednom angažirao za nešto slično i to što me se godinama kasnije opet sjetio mi je velik kompliment.

Rijetko imam priliku napraviti privatni gradski session za klijenta koji želi “napuniti” portfolio ili se promovirati kroz fotografije. Zato one moraju biti na vrhunskoj razini i u takvim se situacijama najbolje snalazim.

Uostalom, ovaj klijent je već jednom želio nešto slično i bio je toliko zadovoljan da se odlučio ponovno me angažirati. I to mi je svakako najbolji kompliment koji mogu dobiti za posao koji radim.

Uvelike mi je pomogao i Zagreb kao grad, doslovno. Gornji grad i centar oko Trga bana Jelačića iznimno su zahvalne lokacije pa fotografije uvijek ispadnu nekoliko postotaka bolje. Ili samo samo subjektivan zato što volim taj dio grada.

Gradski solo session – Zagreb

Obišli smo sve i “okinuo” sam više različitih vrsta fotki. Crno bijele, ozbiljne, opuštene, veselije, u pokretu… Konačni rezultat bio je takav da se vrlo lako može pronaći fotografija za svaku priliku, poslovnu ili nešto ležerniju. To je i bio cilj.

Igrao sam se sa svjetlosti i okruženjem, a u gužvi metropole sam uživao kreirati efekt u kojem klijent stoji kao u vremenu i prostoru dok se oko njega sve užurbano miče na način da ostaju samo obrisi.

Volio bih u budućnosti imati još ovakvih angažmana jer kroz njih mogu ispipavati svoje granice, eksperimentirati i malo izaći iz zone komfora. Jer, kao što uvijek govorim, fotograf je dobar koliko se trudi, uči i radi na sebi. A tako nešto potrebno je apsolutno stalno jer mijenjaju se navike, tehnologija i tržiše je sve konkurentnije.

Da ne duljim, pogledajte u galeriji jedan session koji se ne viđa tako često na mojim stranicama.

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Nemojte se ustručavati, slobodno se javite za suradnju. Sve nas veseli kada dobijemo neki mail. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.