NOTCH - DEVCADEMY

I treću godinu zaredom fotkao sam uzbudljivi hackathon

event 09.01.2023.

Kad god mi se klijent nanovo vraća, to mi je kompliment koji se teško može nadmašiti. Još kad je klijent velik kao Notch… Sjajno!

Agencija Notch održala je još jedan Devcademy, a meni je pripala čast fotografirati završni hackathon, treći put zaredom. Kao što je bila uhodana ekipa tamo, tako sam bio i ja jer znao sam gdje koncentrirati fokus i što točno posebno istaknuti.

Kompletna atmosfera koja je tamo vladala bila je pozitivna, a ista takva reakcija bila je po treći put i na moje fotografije. U konačnici, uklopio sam se u uspješnu notu cijelog događaja kojem Notch pridaje veliku pažnju. S razlogom!

Jedva čekam sljedeći hackathon

Dok je njihovo bilo kroz šest tjedana ljetne škole Devcademy polaznike naučiti brojne tech detalje pa ih na kraju testirati i potencijalno vezati uz sebe u budućnosti, na meni je bilo pretočiti sve skupa u fotografsku priču, kako bi svi sudionici u istoj toj budućnosti mogli imati lijepe uspomene, ali i kako bi Notch privukao nove sudionike kroz godine koje dolaze.

Stvarno, ne pretjerujem, bilo je jako zabavno i stvarno se ne bih nanovo vraćao klijentu da nije tako. Uistinu uživam u takvim zadacima, gdje mogu jasno i precizno prikazati entuzijazam. A svi ti ljudi tamo su ga imali mnogo. I nije im bio problem tu i tamo pozirati za mene. Nema boljeg od ovakvih događaja, obožavam tehnologiju i sve s tim, pa naravno i fotkanja.

Radujem se prilici da i ove godine budem dio vesele ekipe kao što su bile prethodne tri. Zapravo, pogledajte sami u galeriji kako je izgledao hackathon i kako sam kao fotograf ispričao što se sve tamo odvijalo.

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Nemojte se ustručavati, slobodno se javite za suradnju. Sve nas veseli kada dobijemo neki mail. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.