Session

I treneri lete, zar ne!?

event 09.01.2022.

Demonstracija snage na terenu!

Fotić. Objektiv. Akcija! Leteći trener? Da mi je netko rekao da je to moguće, rekao bih mu da je lud, ali zato je tu Bruno! Session s trenerom Brunom Barišićem obavio sam u prostoru Basic Gym One u Zagrebačkom velesajmu. Uz njega je obavljen i session s trenerom Mateom Ružićem, ali te fotografije donosim u sljedećoj objavi. Pripreme za session bile su jako jednostavne, tako da nije bilo problema oko dogovaranja koje će se vježbe proći. Cilj je bio da se prezentira cijeli rad trenera, od toga kako on trenira, do rada s klijentima. U nekoliko sati sessiona smo uspjeli dobiti sve što smo željeli i svaka čast svima na strpljenju.

U nastavku ću pisati o samoj realizaciji. Krenuli smo prvo s pojedinačnim fotografiranjem, klasični portreti, prvo na crnoj pozadini, pa smo poslije dodavali i gelove na bljeskalice da bi dobili raznolikost boja. Tijekom cijelog sessiona je korištena viša produkcija, glavno svjetlo bio je Godox AD400 Pro, imam kod sebe dosta širok asortiman rasvjete, ali ovo je definitivno jedno od dražih svjetlala. Veliki softbox od 120 centimetara učinio je svoje, a još sam dodao i najčešće tri druga izvora svjetla, za pozadinu, stranu, ovisno o potrebama i ideji. Želio sam i istaknuti što je moguće više sjena, kao i same mišiće, tako da je često korišteno bočno svjetlo. Žućkasto sunce koje ulazi u kadar je i bila moja namjera. Treba reći da to ustvari i nije sunce, nego bljeskalica gelirana u takvoj boji. Toliko o tehnikalijama, a u nastavku slijedi pregled nekih od fotografija! Bruni sam isporučio 201 obrađenu fotografiju, a u nastavku se nalazi pedesetak po mom izboru.

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Nemojte se ustručavati, slobodno se javite za suradnju. Sve nas veseli kada dobijemo neki mail. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.