Osvježavajući session

Idemo na Karlovačko?

event 08.12.2021.

Bio je ovo angažman koji je obavljen u nekoliko navrata. Obuhvatio sam sve varijante koje je klijent tražio, na obostrano zadovoljstvo.

Za Karlovačku pivovaru sam fotografirao njihove proizvode u raznim varijantama. Samo se snimanje sastojalo od nekoliko izlazaka na teren, a ovdje ću objaviti stilizirane fotografije koje smo radili u Zagrebu, kao i nekoliko njih na dnu koje smo radili u studijskim uvjetima. Lokaciju je klijent odabrao, a ona je bila u popularnom kafiću Booze and Blues u Tkalčićevoj ulici, prostor se idealno uklopio. Ideja je bila takva da tamnija piva fotografiramo na tamnoj pozadini. Da se samo pivo istakne, a da cijeli ambijent bude što mračniji, uz male naznake pozadine. Dok smo kod svijetlih piva na istoj lokaciji radili suprotno, tako da se proizvod i ambijent istaknu što više. Proizvod smo smjestili najčešće u desnu stranu, kako bi lijevo bilo puno prostora za tekst i kako bi se fotografije mogle koristiti u svim namjenama. Obzirom da se sve radilo s fotićem od 42 megapiksela, onda je i bilo puno prostora za naknadnim rezanjem. Što se tiče tehničke strane sa samog fotkanja, moram priznati da je bilo jako zahtjevno jer s bocama uvijek bude puno problema, koristili smo puno izvora svjetla, a klijent je u konačnici bio jako zadovoljan krajnjim rezultatom.

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Nemojte se ustručavati, slobodno se javite za suradnju. Sve nas veseli kada dobijemo neki mail. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.