Novo, novo

Ponuda koja se ne odbija – Jameson RTD

event 09.01.2022.

Novo piće na tržištu i ja kao službeni fotograf? Može! Poklopili su se idealni uvjeti.

U životu se nekada stvari vrhunski poklope. Obožavam raditi razne komercijalne projekte, a kada sam dobio poziv da fotografiram za Jameson, objeručke sam to i prihvatio. Tako da sam bio službeni fotograf za Hrvatsku i novo piće Jameson RTD. U pitanju je osvježavajuće piće koje kombinira irski viski Jameson, limetu i đumbir. Sve to čini odličan okus (uvjerio sam se u to), a ima u sebi 5 posto alkohola. Fotkanje smo obavili na dvije lokacije. Prvo u centru Zagreba, a potom na moru u blizini Crikvenice. Modeli koji su bili na obje lokacije su svoj posao vrhunski obavili, a to je uvelike i olakšalo cijelo fotkanje.

Očekivanja su bila velika s moje strane, a kada je klijent rekao da je sve odlično ispalo, naravno da sam bio i ponosan. U Zagrebu mi je posebno bilo zanimljivo izvlačiti gradski ambijent, u obradi sam napravio maksimalno koliko sam mogao. Iako sam sa sobom imao rasvjetu za višu produkciju, ustvari je zanimljivo da je veći dio fotkanje obavljen u osnovnoj produkciji. Fotić oko vrata, objektiv-dva i to je to. Ono što je ključno je činjenica da sam dobro napravio pripremu i znao što točno želim, tako da je onda samo i preostala realizacija svega toga.

U nastavku pogledajte pregled nekih od fotografija, a ako bi htjeli i probati ovo piće, možete ga pronaći u većini naših većih dućana. 🙂 Nije sponzorirana objava: zapratite Jameson na Instagramu, često organiziraju nagradne igre, pa vam se možda baš posreći da nešto i osvojite.

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Nemojte se ustručavati, slobodno se javite za suradnju. Sve nas veseli kada dobijemo neki mail. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.