Novi prostor u Zagrebu

Koliko često treniraš? 2X tjedno!

event 15.03.2024.

Imao sam privilegiju biti službeni fotograf novog prostora za vježbanje u Zagrebu.

Naslov zvuči možda malo neobično, ali upravo je takvo ime novog prostora za vježbanje u Zagrebu – 2X tjedno. Genijalno. Tko god a je smišljao ime, svaka mu čast.

U pitanju je praktički revolucionaran prostor, namijenjen je isključivo za žene, a sprave koje prolaze su automatizirane i prilagode se svakoj osobi. Svatko ima narukvicu u kojoj su svi podaci od osobe, a onda se prilikom vježbanja na svakoj spravi skenira narukvica i sprava prilagodi vježbanje.

Riječ je o personaliziranom individualnom programu rekreacije, uz pomoć sofisticiranih sprava za vježbanje. Trening se odvija 2X tjedno u trajanju od 40 minuta, a termini nisu fiksni, već kako kome odgovara. Brza i učinkovita rekreacija idealna je za zaposlene žene. No, koncept je dizajniran za svakoga – za mlađe i starije žene.

Uz stručno vodstvo i pomoć osobne asistentice, prvi trening započinje skeniranjem tijela i mjerenjem snage. Klijentica dobiva pametnu narukvicu kojom se pokreću sprave i na koju se bilježe pokreti učinak i rezultati, te kasnije može pratiti napredak. Svaka sprava se automatski, u milimetar, podešava prema veličini tijela, kako bi raspon pokreta i otpor treninga bio prilagođen.

Bez obzira na cilj rekreacije – zdravlje, mršavljenje ili jačanje, željeni rezultat je zagarantiran. Naizmjenično treniranje kondicije i snage mišića, pridonosi dinamici, a pored toga sprave kontroliraju svaki pokret, čime je osigurano ispravno i sigurno vježbanje. Time se izbjegava mogućnost ozljeda.

Studio za rekreaciju 2Xtjedno, smješten je na adresi Slavonska 3 (pored policijske postaje Heinzelova). Svlačionice su odlično opremljene, s tuševima i intimnim kabinama za presvlačenje, a sve ovo možete i vidjeti kroz galeriju u nastavku.

Bio sam zadužen za fotografiranje interijera, kao i za stvarne situacije vježbanja. Hvala klijentu na ukazanom povjerenju, a naravno da je uvijek najveća pobjeda ta što su svi bili zadovoljni dobivenim materijalom.

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Nemojte se ustručavati, slobodno se javite za suradnju. Sve nas veseli kada dobijemo neki mail. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.