KRŠTENJE

Dva krštenja i vjenčanje – Jura je zaokružio priču

event 14.11.2022.

Mariju i Lovru ispratio sam u bračne vode, fotografirao sam im krštenje prvog, a sad i drugog sina. Prekrasno.

Vjenčanje, krštenje i opet krštenje! Zaokružio sam sjajnu suradnju s Marijom i Lovrom, imao sam čast fotkati ih kroz sve ove važne događaje u životu.

Nije bilo opuštanja, fotografiranje krštenja malenog Jure obavio sam najbolje što sam mogao i njegovi su roditelji bili zadovoljni. To je treći put da sam im pružio baš ono što traže. Teško je tražiti više, najveće priznanje je kad se klijenti vraćaju iznova.

Zato je bilo i opušteno, svi se poznajemo pa znamo što i kako. Session koji smo odradili u njihovom domu bio je odličan. U nastavku posebno moram izdvojit iizjavu nakon što sam isporučio fotke. To je to, zbog toga se i bavim ovim.

Fotke su predivne, stvarno si svake godine sve bolji!! Uopće se ne kuži kolko smo se borili i svađali s Jonom, izgleda ko da je uživao cijelo vrijeme hahaha I kome god smo poslali, svi su oduševljeni fotografom, eto da znaš.

Radujem se novom susretu!

Jona se sigurno ne sjeća našeg prvog susreta, ali ovaj drugi će sasvim sigurno pamtiti. Kao i ja jer je maleni bio baš kul, što se može i vidjeti na fotografijama.

Crkva Bezgrešno Srce Marijino bila je sljedeća adresa i tamo se odvilo krštenje, koje je prošlo uz mnogo pozitivnih emocija.

Vjerujem da mi ovo nije posljednji susret s Marijom, Lovrom, Jonom i Jurom, a do sljedećeg neka nas na druženje podsjećaju fotografije u galeriji. Roditeljima i malenima želim sve najljepše! Hvala njima, ali i svima iz njihovih obitelji što su me odlučili angažirati kroz sve ove godine jer mi je to najveća sreća kada me preporučaju dalje i zovu za fotkanja.

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Nemojte se ustručavati, slobodno se javite za suradnju. Sve nas veseli kada dobijemo neki mail. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.