Krštenje

Lucija je nakon “nagovaranja” pristala na suradnju

event 01.08.2022.

Krenulo je suzama, završilo uz osmijehe prepune ljubavi. Zbog toga je lako uživati u fotografiranju krštenja i kreirati prekrasne uspomene.

Uplakana Lucija bila je zahtjevan model za fotografiranje krštenja, ali nakon početnog nezadovoljstva, ponašala se kao prava mala profesionalka.

U atmosferi obiteljskog doma odradili smo session, s kojim se Lucija najprije nije slagala, ali nagovorili smo je na suradnju. Naravno, da okinem najbolje moguće fotke pomogli su mi i roditelji. Uz neskriven osmijeh. Konačnim rezultatom roditelji su bili jako zadovoljni, a meni to uvijek predstavlja najveće priznanje.

A bit će svakako zadovoljna i Lucija kad odraste pa pogleda prve profesionalne fotografije na kojima je spremno i uz malo suza igrala glavnu ulogu.

Lucija je sjajno pozirala za fotografiranje krštenja.

Nakon privatnog fotkanja, uslijedilo je “ono pravo” – fotografiranje krštenja u crkvi Svetog pape Ivana XXXIII. Ponovno je započelo suzama, ali ovaj put su pomogli i kumovi. Fotografije su otkrile svu toplinu čina krštenja, kao i veselje među uzvanicima.

Glavna zvijezda dana obasipana je ljubavi sa svih strana i nisam propustio ovjekovječiti da ostane uistinu predivna uspomena.

Kako je prošlo fotkanje krstitki male Lucije pogledajte u galeriji ispod teksta, a zavirite i u moje ostale angažmane za fotografiranje krštenja.

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Nemojte se ustručavati, slobodno se javite za suradnju. Sve nas veseli kada dobijemo neki mail. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.