KRŠTENJE

Marta je dobila dodatni session i book za pamćenje!

event 12.03.2023.

Još jedan session nakon svečanosti u crkvi bio je pravo osvježenje, a book za krštenje pun pogodak!

Krštenje dražesne Marte bilo je posebno zanimljivo jer su njeni roditelji željeli dodatni session nakon crkve, ali i book za krštenje. Tako su fotke dodatno oživjele i uspomene na značajan životni događaj bit će ljepše.

Kao profesionalac uvijek bih preporučio klijentima da uzmu book jer odiše posebnošću i daje dublju notu. Moram se pohvaliti i da su svi kojima sam ga izradio bili izrazito zadovoljni, tako i Martini roditelji.

Početak našeg ugodnog druženja tog posebnog dana bio je na Kajzerici, gdje sam najprije Martu fotkao u obiteljskoj atmosferi, s roditeljima i kumom, u raznim zanimljivim pozama. Malena je bila baš krasna u haljinici, a roditelji iznimno opušteni i prirodni dok su pozirali s njom.

Crkva Rođenja Isusova u kojoj se odvilo krštenje također je bila na Kajzerici i nešto je manja iznutra od nekih u kojima znam fotkati, ali snašao sam se i uspio uhvatiti sve te divne trenutke smijeha i radosti, što možete vidjeti u galeriji.

Nakon je uslijedio dodatni session i to je bio pravi užitak jer kad su završile sve “protokolarne obaveze”, svi su bili još opušteniji. Posebno efektne bile su fotografije Marte kako leti zrakom iz očevih ruku. Uživajte u njima!

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Nemojte se ustručavati, slobodno se javite za suradnju. Sve nas veseli kada dobijemo neki mail. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.