KRŠTENJE

Nika je bila jako raspoložena za poziranje na svoj veliki dan

event 13.03.2023.

Roditeljima sam fotografirao vjenčanje, a sad je red došao i da im fotografiram krštenje prvog djeteta.

Ogromno mi je zadovoljstvo kad me ljudi ponovno angažiraju za fotografiranje, u ovom slučaju roditelji prekrasne Nike. Fotkao sam im vjenčanje i velika želja im je bila da budem fotograf za krštenje njihove kćerkice. Naravno, želju sam im ispunio!

Znali smo što očekivati jedni od drugih pa je sve prošlo opušteno i super. Prije odlaska u crkvu odradili smo session kod njih doma i moram priznati da je Nika bila jako raspoložena za poziranje. Baš je ponosno nosila haljinicu i mašnicu oko glave.

Roditelji također nisu imali problema biti ispred objektiva pa su fotke ispale odlične, idealne za uspomenu i gledanje kroz godine koje dolaze. U stanu su se okupili kumovi i bliža obitelj pa sam iskoristio priliku za grupne fotografije.

Crkva Presvetog Srca Isusova bila je iduća postaja i u njoj nisam imao nikakvih problema za napraviti idealne fotke jer je prostrana i osvjetljena. Idealno za fotografe. Krštenje je bilo za vrijeme mise, tako da je crkva i bila jako ispunjena.

Nakon primanja prvog sakramenta, slijedio je onaj najopušteniji dio, session ispred crkve. U njemu su uživali svi, što se i može vidjeti na fotografijama. OK, Nika je malo “ubila oko”, ali kako ne bi nakon tako iscrpnog dana.

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Nemojte se ustručavati, slobodno se javite za suradnju. Sve nas veseli kada dobijemo neki mail. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.