Krštenje

Lanino krštenje izmamilo mi je osmijeh od uha do uha

event 22.05.2022.

Topla obiteljska priča. U pitanju su divni roditelji, a kada je i takva odlična atmosfera u zraku, lako je fotkati krštenje.

Prvo sam fotografirao vjenčanje. Tada su me Vanja i Kristijan odlučili angažirati, a evo sada mi je pripala čast da fotografiram krštenje njihove malene Lane.

Fotografiranje krštenja jako je odgovoran posao, jer u tih sat-dva vremena treba zabilježiti uspomene koje će ostati cijeli život. Zato smo prvo obavili session.

Oduševilo me to kada sam došao i vidio kako su roditelji prekrasno dekorirali dnevni boravak s raznim slasticama i rekvizitima.

Obožavam fotografirati detalje, a ovdje sam zato i ima što za uloviti. Tijekom sessiona su svi bili maksimalno opušteni, malena Lana bila je dobre volje, tako da je sve jednako dobro i prošlo.

Samo krštenje bilo je u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Savskom Nartu. Veliko hvala roditeljima što su mene odabrali da budem fotograf za krštenje njihove malene bebe.

Stvarno, uvijek mi se razvuče osmijeh od uha do uha kada s nekim ljudima nastavim suradnju, kao s Vanjom i Kristijanom. I zato im veliko hvala!

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Nemojte se ustručavati, slobodno se javite za suradnju. Sve nas veseli kada dobijemo neki mail. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.