Krštenje

Uz modela kao što je Luka, krštenje je prošlo savršeno!

event 27.09.2022.

Bez ijedne suze ili negodovanja, ponos Maje i Ivana, strpljivo je pozirao pred mojim objektivom.

Luka je bio “model za krštenje” kakvog bi bilo koji fotograf poželio jer ni u jednom trenutku nije zaplakao i čak je kompletno poziranje odradio poput pravog malog profesionalca. Svaka čast!

Naravno, to mi je olakšalo posao koji ionako obožavam i nisam mogao sakriti osmijeh s lica kad sam vidio koliko su roditelji zadovoljni poslom koji sam napravio.

A dao sam si truda, kao i svaki put, jer znam koliko je važno u životima obitelji imati savršene uspomene za jedan ovako velik događaj.

Luka Klarić i stric Dražen Klarić - krštenje, Zagreb
Luka Klarić s roditeljima, stricem, strinama, sestrom i kumom

Krštenje se odvilo u zagrebačkoj Župi Svete Obitelji, a iako je rujan već počeo, vrijeme je bilo za poželjeti! Sunčano, toplo, prepuno veselih boja. Idealno za fotografiranje!

Roditelji Maja i Ivan, kao i kum Mile, bili su iznimno strpljivi, raspoloženi i spremni za poziranje kako bi ovjekovječili predivan im dan. A kao što sam i napisao, tromjesečni Luka tijekom cijelog događaja bio je pravi model.

Nakon ceremonijalnog dijela, obitelj i gosti zaputili su se u restoran Lido na zagrebačkom Jarunu, gdje je nastalo još sjajnih fotografija za uspomenu. Roditelji su odlučili napraviti i book s krštenja, a to će tek biti odlično za prolistati, jer kada je fotografija na papiru, to poprimi neku sasvim drugu dimenziju.

Škicnite galeriju i sami pogledajte zašto Luki predviđam karijeru modela!

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Nemojte se ustručavati, slobodno se javite za suradnju. Sve nas veseli kada dobijemo neki mail. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.