Opušteno, spontano, zabavno

Obiteljski session uvijek je super izbor

event 10.02.2023.

U jako opuštenoj atmosferi dobili smo jako puno odličnih fotografija.

Još 2020. godine sam fotografirao vjenčanje Tajene i Ivana, tada mladenaca, a danas roditelja divne kćerkice! Obzirom da su bili u Hrvatskoj na godišnjem, odlučili su to iskoristiti za priliku za obiteljski session. Kroz fotkanje vjenčanja sve je idealno prošlo, tako da sam bio uvjeren da ćemo i sada dobiti super fotke. I tako je i bilo.

Bio je ovo jedan jako, ali baš jako, opušten session. Došao sam u popodnevnim satima kod njih doma i krenuo s fotkanjem, a maksimalno sam koristio postojeće dnevno svjetlo. Svi su bili jako opušteni, a doslovno sam imao osjećaj kao da sam na godišnjem, a ne da sam došao zbog obiteljskih fotki. Zato sam i odlučio da nakon prvog dijela doma odemo malo i ispred ulaza i dobijemo još veću raznolikost. Tako da smo jako lijepo iskombinirali obje varijante da dobijemo i veću raznolikost. Uživajte u galeriji u nastavku.

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Nemojte se ustručavati, slobodno se javite za suradnju. Sve nas veseli kada dobijemo neki mail. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.