Ludo i nezaboravno

Evo zašto je obiteljski session odličan izbor

event 25.05.2022.

Ovo je bio čisti spektakl. Toliko veselih fotki, toliko uspomena za cijeli život.

Bilo je ovo jedno prekrasno poslijepodne u Novom Zagrebu. Toliko osmijeha, sreće, veselja i trčanja rezultiralo je i odličnim fotkama!

Veliko hvala obitelji što je mene odabrala kao fotografa za njihovo obiteljsko fotografiranje, a bez imalo pretjerivanja mogu reći da mi ovo spada u jedno od zabavnijih fotkanja. Zašto?

Mislim da se sve vidi kroz fotke, posebno kada maleni Lovro dominira. Još se tu lijepo uklopio i njihov pas, a svjetlo nas je isto jako poslužilo.

Zapravo je odlično imati ovakve uspomene kroz obiteljsko fotografiranje jer kada djeca budu starija, za 10-15-20 godina budu nekada možda pogledali ove fotke, a onda će i vidjeti kako su bili maleni, zaigrani i kako ukratko imaju lijepe uspomene na djetinjstvo.

Meni je zato uvijek velika čast jer mogu biti kreator, dio te priče koji je zadužen za fotkanje. Kod mene su još uvijek i aktualne ponude za ovakva fotkanja, pa evo da iskoristim ovaj prostor za još malo dodatnog PR-a.

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Nemojte se ustručavati, slobodno se javite za suradnju. Sve nas veseli kada dobijemo neki mail. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.