Vjenčanje

Paula & Josip

event 15.08.2021.

Što reći? Bilo je ovo jedno od onih vjenčanja zbog kojih se i bavim fotografiranjem.

Još kada smo bili na sastanku i kada su Paula i Josip rekli da bi session voljeli na Velebitu, znao sam da će biti posebna priča. Tako je i bilo. Potvrdila se posebna priča, prepuna emocija i pozitivne energije. Session smo obavili u Tulovim gredama na Velebitu nakon vjenčanja. Vrijeme možda i nije bilo kakvo smo priželjkivali. No, budimo realni, kada imate mladence koji su željeli prijeći toliki put od Zagreba do Velebita, onda ne preostaje ništa drugo nego da izvučemo maksimum.

Mladenci su ogromnu pozornost posvetili detaljima na danu vjenčanja, vole se penjati po raznim vrhovima, pa je sve i bilo uređeno u takvom stilu, stoga nemojte zamjeriti jer ima više fotki detalja nego inače. Na dan vjenčanja su se nakon priprema i okupljanja kod mladenaca svi uputili prema Crkvi navještenja blažene Djevice Marije. Vesela povorka potom je vjenčanje nastavila u Odranskom ribiču, a tamo je bend Krivi smjer od početka do kraja držao plesni podij punim. Vrijeme je bilo sukladno ljetu – vruće, sparno, ali unatoč tome ekipa je bila rasplesana, dobre fotke stizale su same od sebe, pa evo pregled nekih od njih u nastavku.

Puno sam teksta napisao, a realno s razlogom i veliko hvala Pauli i Josipu što su mene odabrali da kroz fotke ovjekovječim njihov dan. Od 1687 obrađenih i isporučenih fotografija bilo je jako teško odabrati najbolje za objavu, jer osim ovih stotinjak u nastavku je bilo jako puno njih koje bih još volio ubaciti. Uživajte u galeriji!

Datum: 10. 7. 2021.
Lokacija: Velika Gorica
VjenčanicaBoris Pavlin
SalaOdranski ribič
BendKrivi smjer
Photo boothVjenčanje.online
VideoRecord Team

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Nemojte se ustručavati, slobodno se javite za suradnju. Sve nas veseli kada dobijemo neki mail. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.