POSLOVNI SESSION

Fotografiranje za MET Croatia

event 14.09.2022.

Uživam u svakom koraku ovakve vrste fotografije jer klijent postavlja kriterije i točno zna što želi.

Poslovno fotografiranje uvijek je nešto posebno jer predstavlja veliku čast, iznimno je profesionalno te zahtijeva preciznost, pedantnost, točnost i velike pripreme. Tako je bilo i s MET Croatia Energy Trade, s čijim sam zaposlenicima odradio session i presretan sam što su bili zadovoljni konačnim rezultatom.

Kad su klijenti iz poslovnog sektora, točno znaju što žele i daju jasne smjernica, a na meni je ispuniti ih u svakom smislu. Od osvjetljenja, poziranja i obrade. Ukratko, za takva se fotografiranja moram držati određenih visoko postavljenih standarda.

MET Croatia

Sve je prošlo super, zaposlenici su bili opušteni i prilagodili su se mojim savjetima kako bi sve skupa bilo izvedeno na najbolji moguću način.

Riječ je o uglednoj kompaniji na europskom i hrvatskom tržištu. Naime, MET Croatia Energy Trade d.o.o je dio MET Holding AG sa sjedištem u Švicarskoj i bavi se prirodnim plinom. Posebno su ponosni kvalitetom i sposobnostima prilagodbe korisnicima, što se očekivalo u ovom slučaju i od mene.

Uživao sam u takvoj profesionalnoj atmosferi, a kako je session prošao pogledajte sami…

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Nemojte se ustručavati, slobodno se javite za suradnju. Sve nas veseli kada dobijemo neki mail. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.