Studio

Poslovno fotografiranje

event 13.02.2024.

Uvijek izazovna i zabavna, takva su poslovna fotografiranja.

U današnjim vremenima svaka imalo ozbiljnija tvrtka drži do svog ugleda, a jedna od važnijih stavki su i poslovne fotografije.

Stoga je poslovno fotografiranje zaposlenika jedna od stvari koja se podrazumijeva praktički ekspresno kada tvrtka dobije novog zaposlenika.

Poslovno fotografiranje obavili smo u studiju u Zagrebu, a ono što je najvažnije je da je klijent bio jako zadovoljan i poslije me nanovo angažirao.

Neki će reći da je fotografiranje u studiju jednostavno, ali je to jako kompleksan proces. Naime, na fotografu je da kroz svoje znanje i iskustvo dobije maksimalno. Puno je tu raznih sitnica koje zaokružuju cjelinu, a najveći je problem uvijek taj u rukama. Problem i izazov.

Naime, kako uvijek klijentima i kažem, ako ste na koncertu ili u uredu, ruke drže ili neku bocu ili su naslonjene na stol, dok kod poslovnih fotografija u studiju nema takve varijante.

Međutim, iz iskustva mogu reći da se gotovo svaka osoba nakon dvadesetak minuta jako opusti i sve uvijek prođe super, kao što i možete vidjeti u nastavku kada smo imali različite svjetlosne postavke.

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Nemojte se ustručavati, slobodno se javite za suradnju. Sve nas veseli kada dobijemo neki mail. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.