SJAJNA IDEJA

Smart Mug su sve, samo ne obične šalice

event 02.04.2023.

Naslov zvuči kao “klikbejt” s portala, ali u ovom slučaju potpuno odgovara jer stvarno se radi o jednom zanimljivom i originalnom konceptu.

Promotivna fotografija izazov je za sebe jer se obraćam mnogo široj publici, koja se koncentrira na ono što se nalazi na fotkama i reagira na to. Zbog toga moram mijenjati pristup i prilagoditi se, što mi je gušt.

Tako je bilo i dok sam fotografirao Smart Mug šalice, jedan inovativan i originalan koncept. Trebalo ga je prikazati u punom sjaju, da bude intrigantan i izazove interes.

Iako, već same po sebi ove šalice bude znatiželju. Stvarno, osobno me cijela ideja baš oduševila. Na prvu, riječ je o emajliranoj šalici, retro stila. Ali, posebna je po tome što se sve na njoj može personalizirati i svaki crtež nacrtan je rukom.

Ukratko, svaka Smart Mug šalica je posebna i osmišljena specijalno za onoga tko ju kupuje. Naravno, to joj nije jedina namjena, idealna je za planinare i one koji borave u prirodi jer podnosi plamen i indukciju.

Moj dio posla bilo je prikazati to sve na fotografijama, što se može vidjeti u galeriji. Session smo obavili u prirodi, a na raspolaganju sam imao nekoliko šalica kako bih mogao izvoditi više kombinacija.

Jako sam zadovoljan onime što smo postigli i nadam se da će upravo moje fotke pomoći ekipi iza ovog projekta prodati pokoju šalicu više.

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Nemojte se ustručavati, slobodno se javite za suradnju. Sve nas veseli kada dobijemo neki mail. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.