Promocija biografije

Kažu da se slabo čita? Zeko potvrđuje suprotno!

event 10.05.2022.

Imao sam čast fotografirati službenu promociju biografije Velimira Zajeca “Zeko” autora Sanjina Španovića u zagrebačkom Satiričkom kazalištu Kerempuh.

Dinamo je ove godine proslavio 40 godina od velikog naslova prvaka Jugoslavije, koji je za Zagreb označio cijeli niz velikih sportskih i društvenih promjena, a svega nekoliko dana prije imao sam čast fotografirati službenu promociju biografije Velimira Zajeca “Zeko” autora Sanjina Španovića u zagrebačkom Satiričkom kazalištu Kerempuh.

Što navijačima zagrebačkog kluba legendarni kapetan i titula do koje je vodio Dinamo predstavlja ne treba previše objašnjavati, ali fotke govore same za sebe jer na promociju su stigli predsjednik Zoran Milanović i njegova prethodnica Kolinda Grabar-Kitarović, gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević i brojna lica iz hrvatskog sporta, prvenstveno nogometa.

Uživao sam što imam priliku fotografirati veličine kao Ćiro Blažević, Zlatko Dalić, Marko Mlinarić, Anton Samovojska te brojni bivši i sadašnji nogometaši Dinama. Očekivano, zvijezda večeri bio je Velimir Zajec.

I koliko god sam bio pod dojmom, posao sam shvatio ozbiljno kao i svaki, što se može vidjeti po fotkama.

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Nemojte se ustručavati, slobodno se javite za suradnju. Sve nas veseli kada dobijemo neki mail. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.