Fotografiranje interijera

Nova hit lokacija u Zagrebu: The Pub Hall

event 18.10.2022.

Kod fotkanja interijera bitno je prenijeti atmosferu prostora i pokušati preslikati osjećaj kao da ste uistinu tamo.

U Zagrebu i okolici je ugostiteljska ponuda sve bogatija. svako malo pojavi se neko novo i kreativno mjesto, a evo sada još jedno na toj listi. Nije novo, već je postojao ovaj prostor i dobar dio uređenja, ali će sigurno biti veliko osvježenje. Kroz Školicu za mladence često sam objašnjavao koliko je važna sala u kojoj će se održati vjenčanje i zato mi je bilo posebno drago što sam imao priliku fotografirati interijer za zagrebački The Pub Hall. Poslom koji sam napravio bili su zadovoljni i njegovi vlasnici, što mi je uvijek veliki kompliment.

Prostor se nalazi u blizini popularnog The Movie Puba i bit će istinski hit za sve koji u njemu žele održati neku vrstu zabave ili svečanosti. Svi oni koji traže nešto drugačije, to će sigurno i pronaći ovdje.

The Pub Hall

Upravo zato mi je bilo izazovno kroz fotografije prikazati upravo takvu atmosferu, da već na prvi pogled zainteresirani znaju da je to pravo mjesto za njih. Tako nešto nije lako postići, ali kad je interijer na ovakvoj razini, posao je lakši.

Veselim se što bih u budućnosti mogao imati priliku fotografirati vjenčanja na ovom mjestu, kao što bi se tome veselio i svaki drugi profesionalni fotograf. Uživajte u fotkama!

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Nemojte se ustručavati, slobodno se javite za suradnju. Sve nas veseli kada dobijemo neki mail. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.