Obitelj

Zašto je trudnički session poseban? Fotografije govore više od riječi!

event 12.05.2022.

Trudnički session u zagrebačkom Botaničkom vrtu bilo je jedno sjajno iskustvo, kako meni kao fotografu, tako i presretnim budućim roditeljima.

Ovjekovječiti ove posebne trenutke života, koji nakon što beba dođe brzo padnu u zaborav, je neprocjenjivo. Od pamtivijeka se govori da žena sjaji kad je trudna, što je istina, a jasno se vidi i po Mariji.

Fotografiranje trudnica stvarno je jedno zanimljivo iskustvo jer cilj nije prikazati samo sretne buduće roditelje nego trenutke kad prinova kuca na vrata njihovih života. Ljepota trudničke fotografije upravo je u tome i preporučio bih je svim budućim roditeljima.

Trudnički photosession, fotografiranje trudnica, Vedran Tolić
Trudnički photosession u Botaničkom vrtu

Majke, a i očevi, uvijek pamte sve te mjesece od trenutka kad su doznali za trudnoću, a onda i koračali kroz nju sve do najvažnijeg trenutka. Trudnički session služi da bi se zabilježio taj posebni proces u životima budućih roditelja.

Oboje su odlično pozirali i bili prirodni, a to je moj savjet svim budućim majkama koje su zainteresirane za trudničku fotografiju – odlučite se na nju kad god se osjećate ugodno.

To može biti u petom, šestom ili osmom mjesecu trudnoće, može biti i s vremenskim odmacima u više navrata. Na majkama je da izaberu priču koju želi ispričati, a na meni je da ih usmjerim do te mjere da kad pogledaju te trudničke fotografije i za 20 godina, na licu im zasjaji osmijeh. Baš onako kao što je sjajio u vrijeme trudnoće i tog divnog iščekivanja prinove.

Kako je izgledao prethodni trudnički session u Maksimiru pogledajte u galeriji.

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Nemojte se ustručavati, slobodno se javite za suradnju. Sve nas veseli kada dobijemo neki mail. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.