Dobar tek!

(Ukusno) fotografiranje za restoran Kvatrić

event 08.01.2022.

Dekoriranje je bilo izvedeno na relaciji fotograf-asistent-grafičar-kuhar. To se naravno pokazalo dobitnom kombinacijom.

Stilizirana snimanja hrane nešto su što obožavam, naravno kao i sami zadaci kada sam fotograf za hranu. Međutim, to su ujedno i najteža snimanja, posebno kao ovdje kada imate dvadesetak jela za snimiti, treba zadržati maksimalnu kreativnost, a to doista nije jednostavno. Snimanje za restoran Kvatrić prošlo je odlično, a veliko hvala kolegi Delimiru Hrestaku na pomoći, ali isto tako i osoblju restorana koje je bilo na najvećem mogućem profesionalnom nivou. Naime, kada imate kuhara koji je odlično raspoložen i kreativan, onda sve ide puno lakše. Također su i ljudi iz marketinga cateringa Kvatrić bili od velike pomoći, a kada se svi ovi spomenuti elementi spoje, onda je puno lakše snimati. Jela su bila jako fotogenična, a maksimalno smo pazili na svjetlo i da samim time rezultat bude još atraktivniji. Neke od rezultata možete vidjeti u nastavku.

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Nemojte se ustručavati, slobodno se javite za suradnju. Sve nas veseli kada dobijemo neki mail. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.