Webpower Adria

Fotografiranje konferencije o važnosti e-mail marketinga

event 01.02.2024.

Nevjerojatna je moć utjecaja e-mail marketinga. Osim što sam fotografirao, još sam više naučio neke nove stvari.

Imao sam privilegiju biti službeni fotograf na konferenciji o važnosti e-mail marketinga. Organizator je bila tvrtka Webpower Adria, a govornici su bili sve redom ugledni ljudi iz brašne: Sean Barten, Aleksandar Milanović, Ilija Brajković, Barbara Slade Jagodić, Ivan Kordić, Dijana Kladar, Tana Zimmermann, Miranda Blom i Zvonka Grgurina. Ono što mi je posebno zanimljivo je to da je ovo bila konferencija na kojoj sam i ja ujedno naučio puno toga. Nema boljeg nego kada sam fotograf na ovakvim događanjima.

Prije početka konferencije sam obavio ujedno i fotografiranje ekipe iz Webpower Adria. Već imam iskustva u radu s njima, a uvijek nasmijana i dobro raspoložena ekipa i ovaj je put meni sve znatno olakšala.

Konferencija je održana u Mozaik Event Centru u Zagrebu, a ulaz je bio besplatan i odaziv je bio fantastičan, doslovno je sve bilo krcato. Fotografiranje evenata jedna je od stvari koju jako često radim, uvijek se kupi jako puno materijala. U nastavku pogledajte i kratki presjek s konferencije.

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Nemojte se ustručavati, slobodno se javite za suradnju. Sve nas veseli kada dobijemo neki mail. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.