Poslovni session

Vision Partners – klijent i session za poželjeti!

event 03.10.2022.

Sjajna ekipa sa 16. kata hotela Westin željela je svega par fotki, ali se skupilo puno materijala.

Poslovni session i promotivno fotografiranje uvijek izazovu zadovoljstvo kod mene jer ima jasno određene standarde, kriteriji su na visokoj razini, ali uvijek ima i prostora za kreativnošću.

Klijent, u ovom slučaju Vision Partners, to je prepoznao i konačni rezultat je ispao odličan! Naravno, odmah sam sretniji kad vidim da je klijent sretan i zadovoljan.

Plan fotografiranja bio je predstaviti ljude iza uspješne zagrebačke kompanije za consulting, ali i njihov novi luksuzni ured u hotelu Westin, na njegovom 16. katu.

Ideje pretočene u željeni rezultat

Željeli su nešto opušteno i da dobiju par fotki, ali dobili su ih puno više, što im je ispalo sjajno. Kao i meni jer šteta je da dobar posao otiđe u vjetar, posebno jer se toliko toga imalo za iskoristiti na pravi način.

Kao i inače, promotivno fotografiranje za klijente poput Vision Partners, bilo je na razini, a oni će dalje lako fotografije koristiti za svoje potrebe. Moji “modeli” slušali su svaki savjet i bili oduševljeni što sam njihove ideje pretočio na fotografiju baš kako su htjeli. Ideja je bila uloviti malo opuštene atmosfere i interakcije.

Sve u svemu, sjajan session i neka ih je ovakve vrste što više. A u galeriji se možete uvjeriti sami zašto to kažem.

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Nemojte se ustručavati, slobodno se javite za suradnju. Sve nas veseli kada dobijemo neki mail. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.