LJETNA PRIČA

Obitelji iz Indije ovjekovječio sam posjet Hrvatskoj

event 16.01.2023.

Doslovno sam probio granice ovim sessionom, a odličnom suradnjom i idejama uvelike su pomogli i ovi divni ljudi.

Preporuka zadovoljnog klijenta nekom budućem uvijek je sjajan kompliment, ali posebno me oduševilo kad je proteklog ljeta obitelj iz Indije turistički posjet Hrvatskoj odlučila ovjekovječiti uz moju pomoć.

Bio je to jedan uistinu zanimljiv session za mene jer želio sam ostaviti, kao i uvijek, odličan dojam. Bio sam i dodatno motiviran jer rad sa stranim klijentima znači i dokazivanje van hrvatskih granica, što uvijek dobro dođe da bih vidio mogu li zadovoljiti i “međunarodne norme”.

Prema oduševljenju ovih ljudi, koje možete vidjeti kroz galeriju na dnu teksta, mogu slobodno reći da sam i više nego zadovoljio radom. Vjerujem da će im kroz te fotografije ostati u lijepom pamćenju ne samo Hrvatska, nego i ja.

Odličan dodatak za još bolji session

Mladi bračni par s roditeljima odlučio se za turistički posjet Hrvatskoj, a potom i mene kao fotografa. Naravno da sam odmah prihvatio angažman i smislio kako ćemo ga odraditi.

Vrijeme je bilo predivno, sunčano i toplo, idealno za fotografije iz snova. Odveo sam ih u Maksimir, a razveselilo me što su ponijeli prostirku za piknik pa je session u samom parku bio još bolji.

Mladi par želio je fotke na kojima su sami, a potom su uslijedile one grupne i zasebne s roditeljima. Iskoristio sam priliku pa odradio i privatni session s roditeljima, što je bila ideja koju su odmah prihvatili.

Uživajte u fotografijama kao što sam i ja tog lijepog sunčanog dana u Zagrebu.

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Nemojte se ustručavati, slobodno se javite za suradnju. Sve nas veseli kada dobijemo neki mail. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.