KRŠTENJE

Anika i seka “ukrale” su cijeli show

event 05.02.2023.

Toplina obiteljskog doma lako se preslikala na fotografije i moram priznati da sam u ovom angažmanu iznimno uživao.

Toplina obiteljskog doma kod fotografiranja Anike osjetila se već pri ulasku u njega i odmah sam znao da to želim preliti na fotke uoči velikog događaja – krštenja. Radost sretnih roditelja kad su dobili fotografije u ruke potvrdila mi je da sam u tome i uspio.

Iako isprva Anika nije bila raspoložena, ubrzo se opustila i sve je išlo “samo od sebe”. Za bolji efekt obiteljske topline svakako je pomogla i njezina sestra Bianka. Vidno razigrana od prvog trenutka, utjecala je na seku i zajedno su bile pravi mali modeli.

Session je potpuno uspio, fotografije su bile opuštene, prirodne i, kao što sam već rekao, tople i ugodne. Roditelji su uživali, što njihovi izrazi lica zorno pokazuju, a uživao sam i ja jer volim sessione kad spontani trenuci okupiraju prostor. Bilo je pomalo kaotično, kako uvijek i bude kada se fotkaju krštenja, ali to je samo uvijek super dodatak cijeloj priči.

Sljedeća postaja bila je Crkva Blažena Djevica Marija u zagrebačkom naselju Lanište, čiji interijer je za fotografe iznimno prijateljski nastrojen zbog mnogo svjetlosti.

Uz kumove i najbliže članove obitelji, Anika je dobila prvi sakrament i fotke koje će joj u godinama koje dolaze vjerno pokazati kako je sve skupa izgledalo. Uvjeren sam da će preko njih osjetiti svu tu toplinu, radost i značaj događaja.

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Nemojte se ustručavati, slobodno se javite za suradnju. Sve nas veseli kada dobijemo neki mail. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.