KRŠTENJE

Vesela i raspoložena Paola učinila je fotkanje jednostavnim

event 11.04.2023.

Ovo je obitelj za koju me vežu sada već dugogodišnje uspomene kada je fotografiranje u pitanju.

Fotografiranje krštenja ponekad zna biti izazovno jer su maleni modeli u toj dobi nepredvidljivi pa znaju biti znatiželjni, neraspoloženi i općenito nespremni na suradnju. Sve to nije bio slučaj s Paolom, koja je bila vesela i raspoložena cijelo vrijeme.

Eto, dok se sjetim sessiona i krštenja u cijelosti, odmah mi se na licu pojavi osmijeh. Bilo je stvarno ugodno. Možda i jer su roditelji obitelj mog prijatelja, a možda i jer je moja supruga Stana sudjelovala u radu.

Već sam je hvalio za fotke, ali nikad dosta pohvala. Obavila je na svoj originalni način trudnički i newborn session pa se sve skladno zaokružilo krštenjem. Na sessionu doma su bili i kumovi, tako da su odlično upotpunili cijelu priču. Posebno je zanimljivo da sam tjedan prije fotkao krštenje malene Anike, gdje su Paolini roditelji bili kumovi.

Roditelji i Paola najprije su pozirali u svom domu, gdje je sve bilo spremno za veliki dan. Kao što sam rekao, bilo je veselo i u odličnom raspoloženju pa smo s tim zadovoljstvom krenuli prema crkvi i najbitnijem dijelu.

Ono što je meni bilo bitno, jest osvjetljeni interijer i dovoljno prostora, što sam u crkvi i imao. Odmah je sve lakše pa sam se jedino morao “zamarati” kako uhvatiti najbolje trenutke i isporučiti ih na najkvalitetniji mogući način.

Prema reakciji roditelja, u tome sam uspio i na tome sam zahvalan. Nadam se da će biti i Paola kad odraste pa “baci oko” na fotke. U galeriji možete vidjeti neke od njih, uživajte.

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Nemojte se ustručavati, slobodno se javite za suradnju. Sve nas veseli kada dobijemo neki mail. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.