Za pamćenje

Lana je proslavila prvi rođendan kao prava mala princeza

event 20.03.2023.

Vanji i Kristijanu fotkao sam vjenčanje, a zatim i Lanino krštenje. Tradicija se nastavila s još jednim bitnim trenutkom za ovu divnu obitelj.

Vanja i Kristijan angažirali su me da im fotografiram Lanin prvi rođendan, što me izuzetno usrećilo jer s ovom obitelji imam povijest. Sretnim roditeljima fotkao sam vjenčanje, a nakon toga i Lanino krštenje.

I to nije sve… rekli bi u onim reklamama. Zbog njihove preporuke sam dobio još angažmana pa obogatio svoj fotografski opus.

Najmanje što sam mogao je isporučiti im najbolje moguće fotografije po treći put. I dobiti taj zadovoljni osmijeh kad im završe u rukama. Dobio sam ga i sad se radujem što slijedi s Vanjom, Kristijanom i Lanom.

Uvijek do sada bilo je više nego zanimljivo jer bi smislili nešto fora i originalno. Tako je bilo ovaj put jer mama Vanja, uz predivan dekor prostora za prvi rođendan svoje princeze, postavila je fotografije prvih 12 Laninih mjeseci. Po jedna za svaki mjesec od rođenja do prvog puhanja svijećica. Ili, u ovom slučaju, svijeće.

Rođendan - Lana, Zagreb
Roditelji su se maksimalno potrudili

Moram pohvaliti i Lanu jer bez obzira što je napunila tek prvu godinu, bila je kao prava mala profesionalka i sjajno surađivala kao glavni model događaja.

A koliko se u njemu pazilo na detalje, pokazuje to što su Lana i Vanja bile modno usklađene. Tip top. Za mene savršeno jer sam znao da će fotke biti savršene. Još kad se tome pridoda već spomenuti uređeni prostor, pažljivo postavljen stol, stolice, slastice… Milina!

Cijeli taj ugodni ambijent utjecao je i na atmosferu, također ugodnu i skladnu. Kako su gosti bili dio najuže familije, sreća na njihovim licima bila je neskrivena i potpuno iskrena.

Iako se Lana neće sjećati cijelog tog važnog događaja, imat će moje fotografije kao savršen dokaz u kakvoj ljubavi se nalazila od prvog dana. Uživajte u fotkama kao što sam i ja dok sam ih kreirao.

Još bih samo za kraj dodao da je jednostavno predivno bilo fotkati u takvom okruženju. Kada vas svi tako lijepo dočekaju, od Vanje i Kristijana, do njihovih najbližih ljudi, jednostavno znate da će biti odlično.

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Nemojte se ustručavati, slobodno se javite za suradnju. Sve nas veseli kada dobijemo neki mail. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.