Maturalna

Privatna gimnazija i ekonomska škola Benedikta Kotruljevića

event 04.11.2022.

Fotografiranje maturalne večeri ponovno mi je bilo veliki užitak jer materijala mi ne nedostaje pa lako kreiram predivne uspomene.

Maturalna večer je točka na i srednjoškolskog obrazovanja, posljednja istinska zabava mladih koji su proveli poveći dio svojih života kroz četiri godine. Zato jer red da fotografije budu za sva vremena.

Osmjesi na licu maturanata pred kojima je cijeli život veliko su mi priznanje. To i jest bit mog posla, ponuditi ljudima nešto čemu će se rado vraćati, što će im potaknuti sjećanja i izmamiti uvijek iznova taj iskreni osmijeh.

Hotel Esplanade u Zagrebu bilo je mjesto za sjajnu zabavu maturanata Privatne gimnazije i ekonomske škole Benedikta Kotruljevića. Fotkanje mi je proletjelo u sekundi jer sam imao u svakom trenutku zanimljive trenutke koje bih zabilježio objektivom.

Maturalna večer - Privatna gimnazija i ekonomska škola Benedikta Kotruljevića 2021./2022.
Zabava za pamćenje u hotelu Esplanade

Maturanti su dali sve od sebe da se srede, pri druženju s roditeljima emocija nije nedostajalo, kao što nije nedostajalo ni onih pozitivnih kad su se vrata zatvorila, svjetla prigušila i kad je glazba krenula svirati.

Na kraju, isporučio sam 836 fotografija i to najbolje govori kako je bilo. Glamurozno, veselo, zabavno… Istinska zabava, kako i priliči svečanom trenutku. Izabrao sam stotinu najreprezentativnijih fotografija i uživajte u njima kroz galeriju.

Više o tome kako me angažirati i što od mene očekivati kad su u pitanju maturalne večeri, možete pročitati u tekstu ovdje na mojoj stranici.

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Nemojte se ustručavati, slobodno se javite za suradnju. Sve nas veseli kada dobijemo neki mail. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.