Maturalna

XV. gimnazija

event 31.05.2023.

Kada MIOC ima maturalnu, to je onda uvijek za pamćenje!

U prekrasnom ambijentu u Zagrebu na golf terenima u Riverside Gardenu je maturalnu održala XV. gimnazija. Točnije, četrdesetak maturanata koji su u MIOC-u završili IB program. Što reći? Kada sam došao bilo je sunčano poslijepodne. Dakle savršeni uvjeti za fotografiranjem. Fotograf za maturalnu večer uvijek mora biti spreman za sve, tako da sam uvijek spreman za to da snimim jako puno fotografija. Ipak je svaki od maturanata meni ukazao povjerenje, tako da ih i želim sve zabilježiti. Iako je ova maturalna brojčano bila manja, svejedno sam isporučio 709 obrađenih fotografija. Da, dobro ste pročitali, ali to i ne čudi obzirom da se svi i žele fotografirati.

Dodatno smo se dogovorili da će maturanti imati pojedinačne fotografije za godišnjak. Ovo je super ideja i za sve druge maturante. Tako da sam složio set na terenu s rasvjetom i dobili smo super fotografije.

Maturalna večer za veliku je većinu jako važan događaj u životu. Zato su svi uvijek i sređeni i predstave se u najboljem svjetlu, a kada imate i prekrasno vanjsko svjetlo, onda je to dobitna kombinacija. Bilo je stvarno odlično, a sve pohvale za Frana iz škole koji je organizirao puno toga i pazio da sve prolazi po planu i programu. Uživajte u galeriji!

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Nemojte se ustručavati, slobodno se javite za suradnju. Sve nas veseli kada dobijemo neki mail. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.