IDEALAN POKLON

Živahna Lada učinila je obiteljski session jako zabavnim

event 27.11.2023.

Hiperaktivna curica uživala je u svemu osim poziranja pred mojom kamerom, ali bilo mi je fenomenalno s njom, valjda jer i sam imam jednu takvu kod kuće.

Kao fotografu mi je iznimna čast kad netko moj rad odluči darovati nekome, kao što su ovaj obiteljski session predivnim roditeljima predivne Lade, vrckaste djevojčice kojoj je sve bilo zanimljivije od poziranja pred mojom kamerom.

No to je sve onaj zabavni aspekt mog rada i skroz mi je simpatičan jer imam malu i vrckastu princezu kod kuće pa mi takvo znatiželjno i hiperaktivno ponašanje izaziva osmijeh na lice. Kao i Ladinim roditeljima, što je zapravo ispalo odlično jer je i konačni rezultat sessiona ispao odličan!

U ponudi imam obiteljski session, koji je idealan i kao poklon, a još više kao uspomena obiteljima. Posebno jer iza njega stoji profesionalac pa fotke koje stižu roditeljima u ruke uistinu su vrijedne i čine divnu uspomenu u godinama ispred.

Obiteljski session - Lada

Iako Lada nije bila raspoložena za fotografiranje i više od ičega zanimale su je lampice, ukrasi i fontane po gradu, uhvatio sam podosta sjajnih trenutaka. Zato, u konačnici se skupilo fotki.

Obiteljski session obavili smo na zagrebačkom Gornjem gradu u jesensko vrijeme pa je cijela atmosfera dodatno obiteljska i ugodna, posebno zbog lišća koja daje dodatni plus.

Uostalom, osmjesi koji se mogu vidjeti u galeriji govore za sebe. A i Ladine konstantno velike oči otkrivaju silnu znatiželju koju je imala za sve oko nje. Sigurno će kao starija uživati u ovim fotkama, kao i njeni roditelji!

Zato su i bili toliko sretni poklonom koji su dobili, a meni je bila čast pružiti im ga.

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Nemojte se ustručavati, slobodno se javite za suradnju. Sve nas veseli kada dobijemo neki mail. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.