Uvijek zabavno

Poslovni session idealan je za što bolju prezentaciju

event 03.01.2023.

Osmjesi na licima klijenata uvijek su odlična nagrada nakon odrađenog zadatka. Tad znam da je to bilo “to”!

Ponovio sam to mnogo puta pa ću još jednom – volim poslovne sessione jer klijent zna što želi, kako želi i sama realizacija potom ispadne baš kako treba.

Nije bilo drugačije ni ovaj put, gdje je odluka pala na dvije varijante. Konačni rezultat? Zadovoljni klijent, još zadovoljniji zbog toga i ja!

Unaprijed je dogovoreno da će fotke klijenti izabrati sami, a ono što sam im ponudio bile su fotografije na svijetloj i tamnijoj podlozi, što im kasnije odgovara za službene profile, portfelje i web stranice.

Kompletni session protekao je u profesionalnom tonu, ali ne na neki “uštogljeni” način već uz mnogo osmijeha, što je i inače slučaj kad obje strane znaju zašto su gdje jesu i znaju što žele od toga.

Moram ponoviti još jednom i prednosti ovakve vrste sessiona za mene kao fotografa. Iziskiju maksimalnu koncentraciju i omogućavaju mi iskazati se na najvišem mogućem profesionalnom nivou. Jer, samo to nakon jednog zadovoljnog klijenta nudi priliku za neke nove. Nadam se, također zadovoljne kao i ove, što i možete vidjeti u galeriji.

Galerija fotografija

U nastavku pogledate neke od mojih najboljih radova.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Nemojte se ustručavati, slobodno se javite za suradnju. Sve nas veseli kada dobijemo neki mail. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.