Maturalne

Tražite fotografa za maturalnu? Na pravom ste mjestu!

Fotografiranje maturalne večeri

Fotograf za maturalnu večer odgovoran je posao. Iza mene je dugogodišnje iskustvo i pregršt pozitivnih reakcija maturanata. Ako tražite spontane fotografije, pune energije i veselja, ali i one na kojima pozirate kako bi vaše haljine i odijela zasjali u punom sjaju, onda ste na pravom mjestu. Uvijek dajemo sve od sebe kako bi dobili najbolji mogući materijal. Ovdje možete pročitati više o cijenama, iskustvima maturanata i ostalim informacijama.

Maturalna

Kada MIOC ima maturalnu, to je onda uvijek za pamćenje!

Maturalna

Fotografiranje maturalne večeri ponovno mi je bilo veliki užitak jer materijala mi ne nedostaje pa lako kreiram predivne uspomene.

Angažiraj me

Možete očekivati puno obrađenih fotografija, svaka je maturalna od prošle godine imala više od 800 isporučenih fotografija.

Maturalna

Fotograf za maturalnu večer. Najbolja moguća uloga. Uživajte u gledanju!

Maturalna

Mlada ekipa željan vrhunskog partyja. Dobitna kombinacija!

Maturalna

Što reći? Isporučio sam 988 obrađenih fotki. Mislim da to dovoljno govori samo za sebe.

Maturalna

Sve sam brzo dogovorio s maturantima. I onda je preostao zabavniji dio cijele priče – samo fotkanje maturalne. Evo i rezultata.

Maturalna

Problem je kada imate srednju školu u kojoj su u većini samo dečki ili cure. Međutim, kada se spoje dvije škole – dobijete jednu vrhunsku maturalnu!

Maturalna

Dugi niz godina fotografiram maturalne, ali još nikada nisam imao priliku raditi na maturalnoj od moje bivše srednje škole.

Maturalna

Usmene preporuke uvijek su najbolje, tako da su me i sada maturanti odabrali na temelju prijašnjih generacija.

Maturalna

Red poziranja, red spontanih fotografija i tako su iz minute u minutu stvarane uspomene za sve maturante.

Maturalna

Maturanti doslovno uvijek pokažu kako se treba kvalitetno zabaviti. uživajte u galeriji!

Maturalna

Dan i noć za pamćenje? Na maturalnim zabavama uvijek bude tako!

Portfolio

Iza mene je dugogodišnje iskustvo fotografiranja maturalnih večeri, a u nastavku možete pogledati pregled nekih od fotki koje su nastale kroz godine. Za detaljne galerije pogledajte objave na blogu.

Kontaktirajte me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Nemojte se ustručavati, slobodno se javite za suradnju. Sve nas veseli kada dobijemo neki mail. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.